René Stel - Ik Mis Je

Welkom op de plugpagina van René Stel – Ik Mis Je
Scroll verder voor alle informatie of klik op 1 van de knoppen hieronder om snel naar het gewenste onderdeel te gaan.

Trackinfo & downloadsInterview, promo & meer

RENÉ STEL

Ik Mis Je

René Stel, uit het Groningse Stadskanaal, is al jaren druk bezig met muziek. Al jaren zingt hij in een Engelse rockband en op vakanties weet hij altijd de dichtstbijzijnde karaokebar te vinden.  

Maar zijn muzieksmaak is breder dan Engelse rock. 
In 2020 bracht hij zijn eerste single uit, een cover van Danny Vera’s hit Rollercoaster. Nu is hij terug met een nieuw, eigen nummer. 

Met zijn autobiografische single, ‘’Ik Mis Je’’, laat René een totaal andere en kwetsbare kant van zichzelf zien. 

René Stel woonde al jaren samen met zijn vriendin Margarethe en hun kat Kimi. Het was hun eigen zorgeloze liefdesnestje  totdat Kimi onverwachts kwam te overlijden aan het gevolg van nierfalen. De poes was zeer geliefd bij René en Margarethe. Tijdens de ziekteperiode reed René dagelijks in de pauze van zijn werk naar huis om te kijken hoe het met Kimi ging. Ondanks de vele aanwezigheid van René was hij er niet bij toen het ineens heel slecht ging met Kimi. Op deze bewuste dag kwam hij thuis en was het kwaad al geschied. Kimi keek hem aan met een blik alsof zij zeggen wilde “Het is goed zo”. Maar goed voelde het niet en René liep lang met een schuldgevoel rond omdat hij er niet was op Kimi’s meest kwetsbare moment. 

René zette zijn verhaal op papier en is hiermee naar Jeroen Russchen en Robert Vredeveld gegaan. Het award winnende duo heeft over dit verhaal een prachtig nummer geschreven waar René ook erg trots op is. 

Voor de videoclip heeft René de hulp ingeschakeld van ToffeClips.nl en liet hen een script bedenken zonder te vertellen waar het over ging. Op deze manier kwamen ze er achter dat zijn verhaal op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd en dat iedereen zijn eigen verhaal over verlies kan terug horen in de tekst. Om het verhaal uit te beelden heeft René samen met Margarethe de hoofdrol gespeeld. Uiteraard mocht een mooie ode aan Kimi niet ontbreken. Het nummer ‘’Ik Mis Je’’ is dan ook helemaal opgedragen aan zijn poezenvriendin die nog altijd gemist wordt en René hoopt hiermee eenieder die kampt met het verdriet van verlies troost te bieden.

Voor de primeur van het nummer mocht René aanschuiven in het radioprogramma van Jamie en Olivier op 3FM. Hier zong hij het nummer voor het eerst live en hij kreeg louter lovende reacties van zowel de presentatoren als luisteraars. 

Voor René smaakt het Nederlandstalige genre naar meer en hij zal hier in de toekomst zeker een vervolg aan geven. Voor nu ligt de focus op “Ik Mis Je” en dit nummer is vanaf nu te vinden op alle bekende streaming- en downloadportals. 

VIDEOCLIP

Bekijk hieronder de videoclip gemaakt door www.ToffeClips.nl 

TRACK INFO

Artiest: René Stel
Titel: Ik Mis Je
Tekst: J. Russchen / R. Vredeveld
Muziek: J. Russchen / R. Vredeveld
Productie: Vredeveld & Russchen Music
Opname: Vredeveld & Russchen Music
Label: Vredeveld & Russchen Music
ISRC:  NL-6CY-24-00008
Cat. Nr. 23024187
Hoesfoto & Design: VoorArtiesten.nl
Videoclip: Toffeclips.nl
Plugging & Promotie: Visonata

INTERVIEWs & Promo 

René is beschikbaar voor (telefonische) interviews en promotionele optredens.

INTERVIEW AANVRAGEN

Wil je een live optreden van René in jouw programma?

6 + 14 =